13 August 2009

Gray. Dorian Gray.

Prin clasa a 11a am fost mai mult decat fascinata de povestea lui Dorian Gray si am incercat sa ma pun in situatia creata de Oscar Wilde. Ajunsesem la concluzia ca viata e destul de complicata si de enervanta pentru cei aproximativ 80 ani pe care ti-i ofera spre a profita de ei, iar alte mii si milioane de ani te-ar trimite direct la nebuni. Macar de as fi un vampir si as avea alaturi si pe altii care sa isi pastreze varsta si care sa imi impartaseasca suferinta...
Am deviat de la subiect. Ideea era ca pe atunci am cautat o varianta a filmului care sa se vada cat de cat acceptabil si am dat de cea din 2002, in care Dorian nu era nici pe departe frumos si charming pe cat ma asteptam, iar pictorul de fapt era femela si de aici s-a schimbat totul.

Trailerul:


Anul acesta va aparea o noua varianta, "Dorian Gray", cu Colin Firth - a personal favorite actor - si cu un Dorian mai dragut si care isi intra muuuult mai bine in rol. Abia astept sa o vizionez.

Trailerul:

2 comments:

slash dot com said...

Oh, glorious moment! :D Iti impartasesc entuziasmul si asteptarea. Acum, in ce priveste primul trailer (adaptarea), da e dubios si nerusinat ce se intampla, dar poate oamenii astia nu au fost destul de pregatiti sa accepte nivelul de erotism si perversiune care planeaza subtil peste relatia dintre cei doi si s-au gandit ca sexul vinde mai bine daca trantim o Missy in peisaj. Daaaar, faptul ca l-a pictat pe Dorian asa ... :))) Monumental. Epic. Deja imi imaginam cutele, grasimea, nenorocirea corporala care o sa planeze spre sfarsitul filmului. Il mai arata in intregime? sau se multumesc cu chipul lui bronzat, brazdat de riduri si platitudine actoriceasca?

Gay tanned people should have been trendy enough, but I guess they lacked les balls.

ale said...

şi totuşi varianta din '45 este cea mai apropiată de esenţă...