07 July 2008

scurtmetraje




Mi-am pus Coldplay ca sa intru in ritm de postat pe blog.Incerc sa fac treaba asta cat mai constructiv. Pentru mine,in primul rand. Incerc sa scriu chestiile care stiu ca imi place/convine sa imi aduc aminte. Nu totul merita sa fie scris,desi asa pare pe moment.asa cum unele chestii nu le scriu de frica sa le citesc dupa un timp si sa strice tot...

Acum sunt in momentul ala in care nu am nimic de pierdut..in care recunosc ca zambetl lui ma duce pe alte lumi, in care mi-as taia si o mana ca sa i-o dau lui,sa-l ajut...in care as merge pana la capatul lumii ca sa stau 5 min cu el (wait,asta aproape am facut-o) ..in care il urasc si-l ador in acelasi timp,pentru ca e peste , pentru ca e inteligent, pentru ca seamana cu tata la unele chestii, pentru ca e mascul, pentru ca in aceeasi masura imi inspira frica si siguranta, pentru ca....

Am iar un moment insomniac in care mi-e sufletul in o mie de directii s nul pot calma.
Intalnirea cu ex-ul mi-a deschis ochii si mi-a inchis un drum.stiu ca nu mai trebuie sa iau calea lui si nici nu mai vreau.aveam dubii dar le-a clarificat el.despartirea noastra a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat.dupa 17 ani de cand ne stim sunt in stare sa admit ca o sa tin mereu la elsi as vrea sa imi accepte mana de ajutor si el,pentru ca mai am una libera,insa e prea plin de self-esteem si de amintiri ce-l rod si-l fac in fata mea sa para ultimu ratat si frustrat,de parca n-ar fi constient ca-l cunosc mai mult de-atat. fiiix treaba lui,sa faca ce vrea,sa creada fiecare barfa din oras,sa umble cu cine vrea...sa vina si el in Cj la facultate si sa creada in porci verzi pe pereti. daca e sa lupt,sigur n-o sa o fac pt el cand am altceva mai important si mai aproape de suflet.

Imi iubesc prietenele...petrecem clipe geniale impreuna si stim si apreciem linistea la fel de mult ca scurtmetrajele si precum clipele de agitatie si vorbarie. chiar daca omul x mi-a zis ca ele imi sunt mie prietene insa eu nu lor,am inceput sa ma gandesc serios la treaba asta si sa realizez ca faptul ca merg in cluj ma va apropia de ele,nu ma va indeparta.eu iubesc oamenii,dar nu-mi uit prietenii,sorry sa te dezamagesc.nu sunt ca tine.

vai,ce zile.ce frumoasa e vara,cu tot cu serviciu si cu lipsa de bani.conteaza sa fie emotia si starea de spirit. conteaza sa opreasca el in mijlocul intersectiei nesemaforizate si sa iti zambeasca.conteaza sa stii ca in bratele lui te simti pe o alta planeta.ca in liniste stii ce vrea.si ca atunci cand il atingi tremuri. si ca nu-ti pasa daca ai nasu mare sau stramb.

sa speram ca pana maine nu ma demoralizez sau ceva.vad ca si eu sunt chinuita de bipolaritate.

1 comment:

Suz said...

impreuna in toate fazele.
bipolare si ne.
capatul lumii si intersectii.
masini si motoare.
teatrul ,evenimente cultural odata,de doua ori pe luna.

"ypou are my sunshiiiine"

nu mai fac altadata greseli.nu mai facem.gata!tragem tare sa ne bucuram cat putem.