24 June 2008

Ciorba si Tornada


Pentru ca inauntru e un soulstorm masiv si pentru ca sunt racita peste masura, voi spune doar ca viata mea devine din ce in ce mai interesanta. deja nu mai stiu la ce sa ma astept de la clipa ce urmeaza, si e genial asa. Bag o portie mare de Gossip Girl, ca sa ma simt total girlish, ma uit la pozele de la teatru si salivez de pofta sa mai vad un spectacol si ma joc cu hartia igienica.
In uichend mi se intorc acasa minunile de prieteni si stiu ca tot cu ei voi ramane, pentru ca din toamna merg in sfarsit la facultate. Inca un pic si merg la admitere, ma apuc de scoala de soferi si tot asa...pana trece vara. Ce caldurica, moncher...mintea mea o ia razna in 1000 de directii si nu pot duce un gand pana la final...sunt euforica si tremur din fiecare fir de par.
Azi fumez ultimele tigari...Am promis cu Suz ca ne lasam de fumat, din enshpe mii de motive. Am citit si in horoscop ca trebuie sa slabesc...de parca nu era evident. Cele 2 sapt de orgie mi-au adus kg in plus si o tona de fericire. si ciocolata.
Unii dau bacul acum...imi aduc aminte ca pe cand incepusem si eu sa ma obisnuiesc cu el,a trecut. scurt,al dracu.
Multe amintiri si multe coincidente ma lovesc zilele astea...abia fac fata. Dar ma bucur, macar nu ma plictisesc. Ma duc sa mai iau un paracetamol.

"There's nothing Gossip Girl likes more than a good cat fight. And this could be a classic. " - pentru ca asta se potriveste cu mai multe,inclusiv cu starea mea de aseara. Dar cum la mine totul se schimba din minut in minut, am un zambet larg pe chip si o pofta nebuna de condus.



Go visit SuzukiDojo!!

1 comment:

Suz said...

eu nu mai am uragan.
am gandul in doua directii prea bine delimitate.
imi bate inima la fel de tare pentru ambele.
mi se face si rau cateodata.emotiile sunt prea mari.

o directie se incheie maine.marele egzamen.cealalta..
nu vreau sa se termine niciodata.