24 July 2011

Insuportabila usuratate a fiintei

A te sinucide se spune ca e un gest de lasitate. mari sanse. ar trebui sa te pisi pe toti, sa le arati ca poti sa treci peste toate cacaturile ce ti-au aparut in cale si peste toate jignirile ce ti le-au adus cei apropiati. Nici un esec si nici un om nu te poate face sa iti doresti sa mori. Nimeni, dar NIMENI nu e mai presus de tine, oricat de in serios ar lua populatia planetei toate formalitatile si functiile. Tu esti cea mai importanta persoana care exista, cu orice calitati si defecte ai avea. Asa e fiecare, in felul sau unic. Problema e ca unii inteleg din asta ca ii pot calca pe restul in picioare, pacat insa ca se inseala amarnic si asta nu e o solutie. Asa nu treci prin viata cu fruntea sus. Iar daca dai de astfel de persoane, sa stii ca ingoranta doare cel mai tare. Daca te vede ca suferi, ca te consumi pentru o fapta sau o vorba iesita din propria-i persoana, va fi incantat/a pana peste masura. Nimeni nu merita o astfel de satisfactie, deoarece ii alimentezi dorinta de a face rau si de a primi la schimb placere.
Din experienta de viata a fiecaruia din noi ies cuvintele astea. Multi nu le recunoastem, altii nu vrem sa le gandim, insa sunt reale si al dracului de actuale.

6 comments:

Masaj erotic Craiova said...

si eu cred ca sinuciderea este un act de lasitate in fata vietii!

Program liga 1 said...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1.
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc

carmen said...

Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol. Daca tot suntem pe acest subiect, al constructiilor si instalatiilor as vrea sa precizez un singur lucru: pentru cei interesati de mai multe informatii legate de fose septice ecologice puteti gasi o lista de preturi fose septice la: http://www.poli-tan.ro/preturi-fose-septice.html

julia said...

Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

site la comanda said...

Foarte interesant articolul DVS. Multumesc!

anvelope Chishinau said...

un articol interesant, l-am citit cu multa placere