25 March 2010

Random Thoughts


Plimbare pe strazile Clujului, fara casti, doar cu zgomotul junglei urbane. Rezultatul:

1. Fac alergie la combinatia geaca de jeans, geanta de lac si pantofi sport.
2. Ma amuza barbatii la costum cu ghiozdan in spate.
3. Am primit cel mai idiot brief de la Festival. Am de facut campanie de promovare pt urmatorul an a IAA Young Professionals CLUJ. Astia au 3 proiecte la activ. De maine incepe research-ul si munca.
4. Trebuie sa fac rost de o camera video. In curand incepem sa filmam spot-ul pt ciocolata cu piper. Nu ca i-am fi gasit vreun nume.
5. Am descoperit ca am un profil unde am pus ceva digital shit facute de mine...de care am uitat. Dar l-au gasit altii, de la un concurs de t-shirt design.
6. Am deja 13 fotoreportaje publicate pe ClujLife. And more to come. Better ones, i hope. Chiar imi place treaba asta, am invatat mai multe decat ma asteptam. Am cunoscut oameni placuti.
7. Strang voturi pe VreauDJ la prima fotografie. Nu am avut din ce alege pentru ca inca nu mi-am copiat tonele de giga de info de pe hardul extern.
8. e PRIMAVARA! si pe langa faptul ca Mr. Sun arunca dupa noi cu raze, i can haz concursuri de off-road. That means money, adventure and fun. Urmatoarele destinatii - Sibiu si Brasov. Tin pumnii si pt Bucovina.
9. Vreau in Bucuresti. asta daca nu vine Bucurestiul la mine dupa ziua mea :)
10. Zilele trecute mi-am cumparat o lalea. E floarea mea preferata. Planuiesc sa imi cumpar cate una din fiecare culoare, sa fie un curcubeu in camera mea. A trecut 8 martie si masculii astia nu stiu oferi cu alta ocazie flori.
11. I NEED A JOB. Inca nu sunt sigura daca part time sau full-time.
Source: IMGFAVE

2 comments:

ADiB said...

Sunt in asentimentul tau in ceea ce priveste punctul 3...si eu am primit la fel :)))...multa bafta ;)

Sunaina said...

uai, cum stati cu proiectul? :)) noi ne stoarcem aici neuronii,am devorat zeci de pungi de chipsuri si am baut vin si ceva sucuri :))