09 February 2010

Ma scot la licitatie!

Dar pentru o cauza nobila!
Cauzele astea nobile nu sunt niciodata placute si parca nu ai niciodata starea necesara sa discuti despre asa ceva. Stii doar ca trebuie si ca e cel mai bine asa. De data asta se mobilizeaza tot online-ul clujean pentru un nene pe care nu il cunoastem personal dar care are mare nevoie de noi. Va spun povestea lui in cateva cuvinte: Daniel Madalin Raduta are 29 ani ( ce chestie, la fel ca si exul meu ) si sotia lui trebuie sa nasca luna viitoare. Vesti bune pana acum. Insa in octombrie a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastică si operatia de transplant de maduva il costa intre 120.000 si 150.000 euro. Pentru el se fac acum licitatii si alte evenimente prin intermediul carora sa se stranga banii necesari.
Ce stie Clujul sa faca pentru asta?
Se reuneste pe 12 februarie la ora 20:00 in Irish Music and Pub la un WWW Party 2 care inseamna stand-up cu Nicu Bendea, concerte cu Aminda & Roje, Ionuţ Mangu, Ion Onişor, Mişu Călian.
Dupa cum am precizat mai sus, va fi vorba si de niste licitatii - care vor fi de trei tipuri - de fete (5 la numar printre care si eu) , de baieti ( tot 5 la numar) si de obiecte ( donate de noi, voi si Polus Center - AICI e lista de pana acum). Va asteptam in numar cat mai mare si cu buzunarele cat mai pline!
Organizatori sunt Irish Music & Pub, ClujLife şi (INC)3, cu sprijinul Polus Center.

5 comments:

dub-v said...

Eu as plati bani buni pentru ti.... aa.. o asa cauza nobila. :D

Sunaina said...

haaa, pai hai ca te astept:) si-asa castigi si o masa gratis cu mine, super delicioasa.

Berenyi Andrei-Gabriel said...

Foarte tare ideea! Felicitari si sa speram ca totul va fi bine.

Adela said...

ca as veni in cluj numa' sa te licitez:p

Adina said...

@Adela pentru ca esti asa departe sa stii ca o sa iti ofer un bonus cand ne vedem :P dar cica si in TM urmeaza un eveniment de genu, sper sa iasa ok treaba si acolo.

@zerocinci multumim multumim! :) si noi speram la fel!