23 October 2009

Friend Feature

L-am intalnit mai demult, acum vreo 2 ani. Am remarcat ochii lui si faptul ca era personaj nou la un chef unde gaseam de obicei doar cunoscuti. Normal, faptul ca avea un Nikon d80 pe vremea cand eu ma chinuiam cu un Fuji s3500 mi s-a parutn de-a dreptul incantator, asa ca am spart gheata cu o discutie despre fotografii. Am descoperit pe parcurs ca e din Satu Mare, ca avem prieteni comuni,etc, iar in final am facut schimb de ID-uri (like, wow). Datorita minunatului sistem oferit de YMessenger am ajuns pe blogul lui si am descoperit ce talentat e. A studiat la Univ. de Arta si Design din Cluj Napoca, sectia Grafica, iar acum e asistent la Facultatea de Arte din Baia Mare. Are aceeasi ochi minunati si il puteti gasi la orice eveniment de muzica electronica ce merita verificat pe la noi prin tara.
Trebuie mentionat faptul ca a expus si in Olanda si Italia, ca a primit premiul pentru debut artistic in 2006 in cadrul Salonului National de Arta la Bucuresti si ca e pasionat de sporturi extreme.

Consider ca munca lui va spune tot, asa ca verificati blogul sau : Valer Sasu & don't forget: Feedback helps improvement!!

Cateva exemple de ce puteti gasi pe la el:


2 comments:

Anonymous said...

exista Fac de Arte in Baia Mare? de cand? suna interesant

Sunaina said...

Mmmmm,de mult timp este :D