07 April 2009

Mine - Yours...


Aprilie 2009. Cel putin nebunie, cel mult iubire. Anu trecut pe vremea asta eram undeva intre 10 stari si incercam sa ne imaginam ( Suz si je ) ce urmeaza, insa am fost departe de adevar. Nu ma pot plange deloc, pentru ca pe final de aprilie 2008, a rasarit un soare urias in sufletul meu si m-a ridicat de undeva de sub pamant.srl. Pot doar sa ii multumesc si sa ii zambesc de cate ori il vad. Ma bucur enorm ca nu a disparut de tot din viata mea, sub orice forma si-ar face acum loc in ea...poate odata isi va da seama ce a insemnat pt mine..
Intre timp, a trecut o luna si-un pic ( bine, bine, ramanem la ziua oficiala de 27 februarie) de cand traiesc 356472 de stari superbe. Mi-am tras mascul feroce, colectia delicioasa de '81, carpicorn cu coarne de artist, tatuator si motorist, picioare colorate,tatuate, de biciclist, suflet atat de mare incat poti inconjura pamantul cu el... Ne-am spus vorbe mari si grase, cu arome electronice de rock si metale. Ne-am oferit kilometri intregi de imbratisari si ne-am pozat zilnic, de cele mai multe ori cu soarele in buzunar. Si cand te gandesti ca totul a pornit de la cirese pe tricoul meu si cirese impregnate puternic in pielea piciorului lui...

Acum , tot alaturi de Suz, ne minunam incotro ne duce viata si ce difera fiecare an de celalalt...Zambim si mergem mai departe, ne bucuram de surprizele cu care ne intalnim si de primavara ce loveste violent in noi cu raze de soare si muguri de floare..

3 comments:

Vilhelm man said...

Iti doresc o primavara frumoasa plina de iubire!

Dushky said...

I wish to have a bit of that sun someday :D

Ben Bonilla said...

Hello mate great bloog