06 May 2008

Greierele si furnica

Dupa ce mi-am rupt spatele la serviciu si am carat si ridicat de parca eram la sala de forta ( si asta doar lucrand la un magazin de haine) , m-am gandit ca ar fi frumos sa ma relaxez pe o terasa in centrul vechi al orasului... loc vechi, prieteni vechi... totul bine si frumos pana cand relaxarea mea s-a transformat intr-o intalnire foarte ciudata, in care oamenii erau ca niste furnici afaceriste,fiecare cu discutia lui, cu gandurile sale. Mai putin domnul greiere, ca de obicei, special de felul lui. El trebuia sa sa dea in stamba. sa imi arate ce bine ii merge fara mine.de parca el ar avea in contu din banca miliarde si sarmana furnica de mine nu va rezista peste iarna. dar uite, desi pe tine te "mananca o soseta" , pe mine ma gadila inima de bucurie. a fost un adevarat extaz sa vad care iti sunt "prietenii" aia pe care ii cauti demult si care speri sa iti fie mereu alaturi. vise frumoase, naivule. oricat te legi tu de acest aspect, nimeni nu vrea sa ti-i fure. thanks, but NO thanks :)) impreuna i-am achizitonat, dar daca tu ai vrut sa ii impartim, ai tai sa fie. si nu,nu am stresuri cum ca i-ai fura pe ai mei. le-ai aratat cat poti si nu trebuie sa existe lupte pt ei, ci vor face imparteala singuri. pfuai,ca si la divort: unu mie, altu tie, asta mie, ala tie... Ce copil esti...si tot pe mine ma acuzi ca am mintea simpla. Te ador atunci cand iti dovedesti idiotenia, pentru ca imi dau seama ca nu am ce regreta. Faptul ca m-am despartit de tine mi-a adus cele mai frumoase momente din viata. si aici nu neg ca nu le-am avut si noi pe ale noastre.


Tu stii cum zice fabula...stii ca Greierele tot la Furnica se intoarce...nu ar fi prima oara ;) ea te cunoaste mai bine ca oricine si stie sa iti fie alaturi cand ai nevoie. Daca nu esti constient de asta,esti cel mai mare cretin.

P.S: am vrut sa particip la un concurs cu o fotografie ce ti-am facut-o, si era singura de pe cd pe care nu o citea aparatul . si nici pe blog nu o pot posta ca nu o accepta. geniaaaal :D

2 comments:

Anonymous said...

poate e un semn ca masculii de tip greiere nu merita sa fie inscrisi in vreun concurs :))

Sunaina said...

clar :D de aia ne-am tras un mascul de alt tip ;)