20 October 2007

Vata pe bat



Invartita in vata pe bat,ma las topita de atingeri de oameni.Dar acestia nu sunt asa frumosi cum ii credeam eu. Au zambete false si vise insipide,superficiale. Aceste specimene se complac in situatia lor de mamifere evoluate si stagneaza. Ma bucur atat de mult cand vad cate o persoana pasionata de cultura ( cinematografie,literatura,arta plastica,etc) incat dau din coada ca un iepure pufos. Sau fac, precum porcul meu de guineea, "popcorn". Adica niste sarituri bezmetice, precum o vaca nebuna, sau exact cum le spune si numele, precum pocornul in cuptorul acela special.

Azi citesc: Haruki Murakami - Dans Dans Dans
Azi ascult: Snow Patrol -Open your eyes ( Marky & Bungle mix)


8 comments:

irina said...

Sper ca ai citit In cautarea oii fantastice inainte :)
F draguta poza.
Maria (poza ca sa-ti fie mai usor sa-ti dai seama cine sunt :) )

Sunaina said...

vai tanti,imi pare rau ca nu iti pot scrie pe blog,pt ca nu am cont pe wordpress. Sa stii ca nu am citit acea carte pt ca nu am prins-o libera la biblioteca,stii tu...Murakami acum e "la moda". Ma voi lupta pt ea :) intre timp, iti trag un hug urias!!!

irina said...

Ziceam pentru ca Dans dans dans e o continuare a ei, se intampla la 3 ani dupa aventurile cu oaia. Bine, nu-s legate foarte mult, asa ca nu e chiar asa mare lucru ca o citesti asta inainte :)
Ar trebui sa poti posta si fara cont. Oricum, ala e un only about music blog impreuna cu niste prieteni. Cand imi mai vin mie cine stie ce pitici prin cap ma mai dixtrez aici (dap, tot eu eram )
Big hug back :)

Anonymous said...

Stai liniştită... şi eu aş avea de povestit 2 telenovele, nu una!

Ce viaţă...

Anonymous said...

"telenovela"...??? ...hmmm... cre' ca esti mai mult de-asa ceva... iar la inceputul deceniului 2 de viata poti fi si una si alta... depinde de imprejurari... dar alegerea e-a ta...

;)

Sunaina said...

@ Nemo: desi nu situ icne esti,mersi ca ai avut rabdare sa citesti aberatiile din viata mea :) sunt de acord, acum pot fi si adolescenta sia dulta.si cel mai bine e ca pot jongla cu ele.

MSZ (Marina Simona Zanfir) said...

"Daca avansezi cu incredere in directia visurilor tale si te straduiesti sa duci viata pe care ti-ai imaginat-o, vei avea neasteptat de mult succes", asa zice Henry David Thoreau si nu stiu de ce simt ca ar trebui sa il credem mai multi dintre noi. Imi place stilul tau de a scrie.

B.H. said...

vreau vata pe batz