24 July 2007

Eating ads.

Alta portie de reclame...peste care am dat citind Campaign-ul de iunie.

Aceasta imi place, mai ales pentru ca sunt dependenta de lapte...si pentru ca mama a incetat sa mai bea asa ceva de cand i-am povestit despre compozitia lui. Silviu Culea, Creative Director la funny, spune despre acest spot: "Simpatice.Si cam atat"





Mai este si aceasta, pentru firma Ray Ban...Aici cred ca ar fi mers o coloana sonora mai vesela...in ton cu evenimentele infatisate.Reprezinta energie..lifestyle..momente speciale din viata...iar piesa are tenta de balada.Alta problema ar fi sloganul..nu gasesc legatura: NEVER HIDE behind sunglasses,sau ce?



V energy drink are un spot infantil, care sugereaza mai mult sexualitate decat energie. Dar nici pe asta nu o pastreaza prin personajele urate pe care le prezinta, probabil nici pt Viagra nu ar fi potrivita.

Si ceva care mi-a placut mult si mi-a inspirat provocare, depasirea limitelor...este Sundek si sloganul sau " You`ve never touched water before". Este destinat surferilor si intreaga realizare a imaginilor este excelenta.Nota maxima si pentru fotograful Riccardo Bagnoli care a ales o cromatica potrivita abordarii temei.

























Doubleheader pens:disc , al caror idee apartine lui Leo Burnett & Target - simpla si amuzanta, atractiva si ieftina:












No comments: