24 July 2007

Cu fata la perete

Pentru ca am vazut pe aici multi fani ai graff-urilor si ai stencils-urilor, m-am gandit sa impart cu voi acest interviu despre Street Advertising, cu Vlad Nanca si Oana Felipov. A fost funny sa citesc critici si comentarii la adresa celor doi care s-au pronuntat legat de Street Art-ul din Bucuresti...Pe forum era chiar si tipul care a scris "multumim Vlad Nanca" pe masinile realizate de acesta pe zidurile cladirilor din capitala.

Ps1: Nu am mentionat cum ca mi-ar placea cele doua persoane din filmare,sau ca as fi de acord cu ele.
Ps2: imi pare rau ca filmuletul porneste singur.

4 comments:

Anonymous said...

cand am fost la voi in capitala tot vedeam session. cu negru, auriu si asa mai departe. ma intrebam ce naiba o fi ? ceva trancy fancy stuff ? acum stiu :)

filmarea asta ma face sa invat mai mult despre adverstising.

Anonymous said...

Mai.. Ejti nebuna..?? CE VLAD NANCA ma?? Mama deci voi femeile il vedeti pe terminatu ala zeu degeaba.. NU VEDETI ma ce zice.. "Ma numesc Vlad Nanca si sunt artist.. " Cm mortii masii e artist ala ma.. Ce street art stie ala ma.. Ba ala nu se descurca in viatza de zi cu zi in plm.. El nu poate sa aibe o femeie de varsta lui nici in ruptu capului ca e un copil mare. O arde janka fanka degeaba.. ca nu stie sa faca nika.. Numai puneti voi astea emo indie fete la retardatu ala ca nu stie nimic. Are cunostinte despre ceva ce nu il ajuta decat sa impresioneze oameni da nu ii ajuta in viatza de zi cu zi.. Si deci un mare kkt.. Street art ?? Cine ma ala ?? Ala nu stie sa faca grafuri deaia face street art .. al draq de sfarsit! E UN MARE IDIOT.. Exista f multa lume care ar avea ceva de zis .. si nu aberant si interesant.. cum o arde idiotu ala.. Doamne cel mai ratat !!!

Sunaina said...

@ Anonymous:

Probabil.nu am spus ca e sublim,frumos,destept,talentat. ci doar ca face ceva.si o parte din ceea ce face place ochiului. :)

Anonymous said...

pfff... gretoasa asta imi da mie spamuri din partea iqads? macar e nu ar mesteca guma in timp ce vb. pacat de melodia de pe fundal.