13 September 2010

Clujul - offline vs online

Stii cum e Clujul asta? Un fel de liceu, eu asa il vad. Mai exact toata lumea stie pe toata lumea, fie personal fie de pe feisbuc. Si mai mult ca sigur ca se si saluta daca se au in lista de "friends". Iar barfele, pff, ele circula din Grigorescu pana la Booha cu viteza troleului. In orice bar intri, gasesti minim un cunoscut. La orice eveniment mergi, cineva iti analizeaza aspectul - imagineaza-ti cum e sa ai a bad hair day sau a bad day per total, sa fii cu moralul la pamant si sa mergi in Midi; sau in La tevi. A doua zi nu doar ca te gasesti in vreo poza pe net, dar vreo 10 persoane care nu au fost prezente sigur au aflat ca ceva nu a fost ok la tine. Mai mult ca sigur toata lumea e la punct cu informatii despre relatia ta, stiu ce ai facut asta vara (via feisbuc, again) sau mai grav, au dat "like" despartirii tale care a devenit oficiala odata cu postarea tristului eveniment pe feisbuc. Exact asa era in liceu, doar ca acolo nu ne diferentiau barurile, ci etajele sau coltul in care ne adunam cu prietenii sa fumam in pauze.

Si cu asta am dat restarul blogului. Sa o numim bloggereala de toamna; cand se numara bobocii - vai, mai vin si din astia in Cluj: pierduti in spatiu, nebagati in seama la party-uri pana in clipa in care isi fac o asemenea intrare incat ii scot din lumina reflectoarelor pe cei vechi. Beware, Blair si Serena de Cluj ce sunteti!

2 comments:

Dushky said...

:))
Si aici e la fel, asa ca...inteleg situatia :P
Am vazut pe feisbuc ca vii in Tm :)) True? :))

Sunaina said...

Tu gagica, nu vin. adica in data aia as vrea sa fiu in 4 colturi de tara diferite, insa cred ca aleg Bucurestiul. Cand e sigur ca vin in Timisoara, fii sigura ca te anunt :*

Stii, cand am plecat de acasa m-am gandit ca e mai mare Clujul si voi scapa de situatia asta, insa se pare ca nicio sansa. Si daca imi zici ca si la tine e asa, imi pierd orice speranta. :))