19 May 2010

gfktlyuf;i;drfawet

Titlul spune tot. O saptamana mai grea si mai agitata decat asta nu am avut demult. Am trecut prin 333 de stari, de la entuziasm la fluturi in stomac si de la depresii la crize de nervi, de la fericire la paranoia...cred ca am acoperit tot ce tine de senzatii. Finalul e un fel de "getting away with it all messed up" dar promite sa o ia pe calea cea buna. Am oricum o saptamana de recuperare in care imi voi incarca si descarca non-stop bateriile, la propriu si la figurat. Presimt ca vin si mai pornita sa castig TOT ce imi doresc :D Sorry, i'm a fighter. Si o tauroaica 100%.
Plec maine in Bucuresti!!! Mi-e atat de dor de orasul ala, incredibil. Motivul oficial e faptul ca am acreditare de presa la IARMAROC :D and i'm (rawr) more than glad! Motivul mai putin oficial e format din toti omuletii pe care ii pot revedea dupa pauze mai lungi sau mai scurte de timp in care distanta ne-a incomodat.
Duminica se termina festivalul, ma rapesc masculii de la E.M.I.L si ma transporta spre Bucuresti (sa traiesti). De acolo, mama, incepe nebunia. Se pare ca in fiecare noaptea voi dormi in alta parte, in fiecare zi imi voi bea cafeaua cu altcineva...Abia astept sa aflu ce evenimente voi avea noroc sa prind si acolo. Cred ca sunt mai incantata de zilele de dupa Iarmaroc decat de fest in sine :))
Mi s-a propus sa ma joc de-a modelul pt Andrei Fantana , sper sa reusim sa ne sincronizam. uhh la la la.
Daca vreti sa va ciocniti de mine pe undeva prin locurile mai sus mentionate, astept un semn! sunt foarte deschisa catre astfel de activitati.

1 comment:

Florin said...

Haha, Afantana Game Over s-a apucat de fotografie? Sa-l intrebi cand lanseaza Zamolxe si 2nd Project :)