14 April 2010

Festivalul Studentesc de Publicitate (Support us)


Am terminat intr-un final campania pt IAA Young Professionals Cluj - un brief deloc atractiv, ma mir ca am avut ceva inspiratie. Sunt foooooarte curioasa ce au facut celalalte echipe, am auzit ca nu suntem singurii dezamagiti de extragerea la sorti.

Cu o zi inainte de predarea proiectului, am aflat ca trebuie sa terminam si Spoof-ul. PANICAAA! Nu aveam nici reclama pe care sa o parodiem, nici camera video, nici nu stiam folosi programul de montaj video, NIMIC. Si nu terminaseram nici campania. Numai noi putem asa ceva.
Marti, trecut de ora 14, noi incepeam sa ne pregatim de filmari. La ora 18 trebuia predata filmarea la facultate. Eu inca nici nu vazusem cum arata Sony vegas-ul, sa nu va mai zic ca nu stiam nici cum sa taiem anumite secvente :)) Asadar, mai mult de atat nu am putut face; se mai aud rasete, am mancat o litera chiar la final, scrisul nu e deloc atragator...insa se vede si se aude acceptabil de bine. Pentru o prima astfel de incercare, suntem incantati de ce am realizat si am primit destule aprecieri.

Profit acum de bunavointa celor care ajung pe acest blog si cersesc un vot (AICI) pentru acest spoof, oferind la schimb multe multumiri si vesnica recunostinta :D Se poate vota pana pe 20 aprilie! Enjoy!


Vezi mai multe video Haioase

2 comments:

Adrian Bogdan said...

Funny spoof-ul :)...imi place...da nu vad niciun link unde sa votez :)

Sunaina said...

Dai click pe video. Dar o sa pun un link sa fie sigura treaba. Mersi oricum :)