22 April 2010

Concluzii la final de Festival

Ieri a avut loc Gala Laureatilor din cadrul Festivalului Studentesc de Publicitate organizat de UBB Cluj Napoca. Fiind primul festival de acest gen la care am participat si stiind ca alaturi de intreaga echipa nu am depus foarte mult efort, eu zic ca am iesit destul de bine cu doua premii. Banca Transilvania ne-a oferit premiul lor pentru Spoof si am castigat si premiul special 2 al festivalului.
Chiar daca am avut mai multe voturi, diferenta foarte de mare de views a echipei cu Salamul Florin i-a ajutat sa castige premiul oferit de Trilulilu. Am fost putin invidiosi, insa am considerat ca persoanele care ne-au oferit suportul lor au contat mai mult decat accesarile primite de ei de pe site-ul de cocalari. Dupa 3 zile in care s-a lasat cu tiganii pe Y!M, trilulilu si grupul facultatii, am reusit sa facem pace si sa ne felicitam pentru premii si munca depusa, ba chiar sa ne fotografiem impreuna si sa iesim sa ne sarbatorim. E drept, scopul scuza mijloacele si pana la urma suntem colegi si am luptat fiecare cum a stiut. Socializarea offline de dupa Gala chiar ne-a imprietenit cu echipa adversa si am considerat productiva aceasta intamplare.


Pana la urma, am iesit foarte castigati: avem un examen promovat cu 10, un proiect de care am scapat, un proiect amanat, o experienta practica, diplome, carti, admiratie din partea profesorilor si un metru de stickere cu trilulilu. Cu aceasta ocazie am descoperit si ca imi place sa fac montaje video - pacat insa ca am invatat sa le fac doar dupa ce am predat Spoof-ul. 
Sunt multumita si de ce carti am primit : 
Janet Lowe – Jack Welch se destăinuie. Iscusinţa şi înţelepciunea celui mai mare lider de afaceri al lumii
Sandu Frunza, Michael Jones (eds.). - Education and Cultural Diversity
Revista Transilvana de Stiinte ale Comunicarii - normal, produs de-al facultatii mele. Mi s-a parut ciudat ca e in iulie-decembrie 2008, insa m-au nimerit subiectele: Guerilla Advertising,Analiza de Imagine, Media televizata vs Media Online, etc.

Mie personal mi-a placut si prezentarea lui Madalin Nitis, account managerul de la Saatchi&Saatchi Romania. Amuzant e sa critici pe altii atat timp cat tu nu ai trecut prin situatia de a tine un ice-breaker speech  intr-un Auditorium Maximum plin. Saracu om a baut apa in timp ce era pe scena si si-a tinut mainile in buzunar din cand in cand, iar pt asta l-au acuzat toti de lipsa de profesionalism. Oricum, eu si cateva colege il mai asteptam in Cluj :))

Sa va spun de cocktail si iesirea de dupa? cu 8 mese pline ocupate? Mmm, va imaginati ce pot face profesori, juriu, castigatori si alcool la un loc - multa veselie! Si cum suntem toti in domeniul comunicarii, discutiile au tot curs...

Voi reveni cu poze de indata ce le primesc. Abia astept urmatorul eveniment de genul.

P.S - Buna vorba a avut Madalin Nitis - "Profitati de orice oportunitate aveti! Iar daca nu aveti,faceti-o!"


P.S.2 - Multumim celor care ne-au votat si ne-au promovat!!!! Serbanel a fost salvat! 
P.S.3 - Spoof-ul nostru a fost laudat si la postul Radio Romania Actualitati!!! Pentru asta, mama imi trimite o prajitura buna buna! :D

2 comments:

Anonymous said...

tu adina...eu ma bucur pt tine, da' mai tare ma bucur pt serbanel:)) si la mai mare:D

Sunaina said...

iuuui :D ala era unu din cei doi "iepuri" ai mei ..haha. mersi scumpa, te hug hug