09 January 2010

Twizzameet 08.01.10

Si am mai fost la adunatura de twitteristi din Cluj. S-a lasat cu mancare delicioasa gatita de Adi Hadean (ma face sa ma simt mandra de faptul ca sunt baimareanca), cu alcoale - bere in special- si hohote de ras. Ne-a "onorat" cu prezenta si Cabral, care e mai inalt decat mi-l imaginam si care a fost indeajuns de politicos incat sa treaca pe la fiecare in parte, sa dea mana si sa faca cunostinta. Respect.
Am mai dat la intalnirea asta de o "tanti in roz" care a avut alergie la mine si cand am intrebat-o de la cep porneste nu mi-a dat un raspuns satisfacator. Am realizat doar ca nu intelege stilul meu de a glumi, si s-a simtit atacata desi o deranja doar ce discutam cu Andrei Crivat. Unii oameni :)
La final am schimbat destinatia initiala, Irish Music and Pub , dar tot m-am intalnit cu Andi, Andrei, Mirona si Ruben si am urlat pe Travka - corabia nebunilor. M-am bucurat sa il cunosc pe Andi, chiar se pricepe la foto si am avut ce discuta cu el. E un copil care a reusit sa faca o asociatie a fotografilor in Suceava, desi inca nu are 20 de ani.
Poze se gasesc aici: Twizzameet

No comments: