28 December 2009

Open Coffee @ Baia Mare

La fel de intarziata precum am fost si la intalnire sunt si acum,cand scriu un review a ce a fost. Motivul e ca de cand sunt acasa am activat mai mult offline decat online si am ramas in urma cu update-urile.
Dupa cum am scris intr-un post precedent, Chinezu s-a gandit sa adune internautii din Baia Mare cu doua scopuri: unul de a-i ajuta sa socializeze si sa se cunoasca si in viata reala si unul de a aduce in discutie subiecte de interes comun ce pot fi folositoare si/sau dezvoltate. Mult mai multe persoane decat ma asteptam eu au imbratisat ideea lui si au fost prezente, la o ora foarte matinala pentru unii care erau in vacanta.
Au existat remarci de toate felurile si intepaturi - unii s-au crezut albine-,insa totul a decurs in limitele bunului simt. Pauzele de tigara asortate cu cafea nu au lipsit, precum nici reactiile care au aparut rapid pe blogurile personale. Repet, probabil numai eu am asa efect intarziat - doar si Radu imi face reclama din asta pe blog..
M-am bucurat sa descopar ca sunt persoane interesate sa continue aceasta idee de open coffee si voi incerca sa imi sincronizez venirile acasa cu ele.
Pun aici si cateva fotografii realizate la intalnire (ultima e meritul lui Janos):



3 comments:

alex said...

foarte tare

chinezu said...

lasa ca se primeste colindatul asta si mai tarziu :D
merci pentru participare si pentru postare

Blog Da Crisma said...

Hello matte nice blog