15 December 2009

Miros si amintiri


Mi-a m adus subit aminte de acest parfum. L-am descoperit cand am fost in Paris, in 2005 sau 2006 si am fost turbata dupa el. In Romania nu l-am mai gasit prin magazine, doar in duty-free-urile de la vama cu Ungaria. Sincer, acum nu imi mai aduc aminte cum miroase, insa gugalu imi spune urmatoarele: "Encouraging notes of mandarin, blueberry and pear pour into orange blossom, intoxicating rose and fondling coconut notes. Sensual touch of musk with milky sandalwood and heliotrope leaves a fantastic trail on your skin". Foarte ciudat faptul ca mi-a placut,eu fac urat la miros de portocale/mandarine. Probabil nu sunt note de varf, semnificative. Perele si cocosul suna insa....DELICIOS!


Si pentru ca tot era vorba de amintiri, cam asa aratam eu cand eram in grupa mijlocie. Wasn't i adorable? Buclata si fara griji, exact cum mi-ar placea si acum sa fiu.

2 comments:

psychedeliic said...

:)) ce tari sunt pozele de cand eram mici. tot caut si eu una de ceva vreme, da cre' ca am pierdut-o :((, cand eram soimu patriei...cu capu bretonat si o mutra imbufnata :))

Sunaina said...

da te rog sa o share-uiesti cu aproapele tau cand o gasesti :D