05 November 2009

Words of the day + updates

Am schimbat putin pe aici, insa am pastrat numele initial al blogului...si tag-line-ul. Astazi am avut o zi in care mi-am personalizat si browserul si tot ce mai poate fi personalizat prin jur.

Mi-am organizat gandurile si planurile, incerc sa fiu cat mai productiva de acum. Psaico a fost un imbold, m-a luat in haremul sau de fotografe pt ClujLife. E un omulet foarte ok, mi-a placut si cum a vorbit si ce proiecte are in cap. M-am bucurat sa nu-l vad fugind de vocea mea minunata - de 2 saptamani ma lupt cu o raceala crunta si am intonatia in valuri-. E unul dintre acei tineri care vor sa faca ceva in viata, ceva mai mult decat sa vegeteze pe un fotoliu, pe bancile unei facultati de duzina sau intr-o crasma imbacsita. Si intre timp ii si place ceea ce face.
P.S: si de unde e Psaico??? Din Gura Humorului :D ain't that funny?!

Saptamana viitoare incepem, je si fetele mele, sa lucram intensiv pentru Homemade Fair-ul din 5 decembrie. Speram sa ne iasa ceva,deoarece idei avem, insa e foarte subtire bugetul pentru materia de baza. Macar ne vom amuza si vom avea o ocupatie in plus.

Words of the day - alese dupa design:

Si un BONUS:


1 comment:

psychedeliic said...

ce placut e la ochi acuma blogutzu :D
tari si pestisorii :P