16 November 2009

Uite cu cine votez !

M-am amuzat teribil. Acum jumatate de minut am dat de un site (am si uitat cum am ajuns aici)  care mi-a lipit un ranjet ironic si incantat totodata pe fata. Stiti cu totii ca pe 22 e de mers la vot, ne obliga sa ne punem singuri streangu la gat. Nu intru in detalii pentru ca am tot evitat discutiile pe teme "erectorale", insa mi-a placut enorm ce am gasit pe "Pagina Oficiala a Candidatului Lipan"


"Circul de stat angajeză. Oamenii ăştia sunt pe listă. Geoană la trapez în rochie de miresă, Băse plimbând ursu pe scenă cu un rânjet sclifosit şi Crin, îmblânzitorul de pinguini senili. Dacă îi votezi în 22, circul de stat se mută la Cotroceni şi de acolo direct la tine în viaţă. Hai mai bine să le dăm o castană!..."

Si de aici porneste ideea mirobolanta a unui tip pe nume Lipan ( prenumele nu i l-am gasit deocamdata ) de a-l vota pe el ca Presedinte. Treaba e simpla : se ia una bucata buletin de vot plus una bucata pix, se face una bucata dreptunghi in care se trece numele Lipan si se pune stampila. Tac - Pac, totu e rezolvat. Votul va fi anulat, dar vor vedea ca multi oameni au decis Sa nu aleaga niciun specimen circar si s-au aliat pentru un oarecare X. E de preferat aceasta varianta in locul celei in care se lasa nestampilat buletionul de vot - riscati sa voteze altcineva cu persoana de care a fost platit/a.


Pentru a va mai atrage atentia dau un copy-paste si la Manifestul candidatului in cauza:

"ROMÂNIA! Ajunge cât ai suferit! Viitorul tău nu e trecut în buletinul de vot. Viitorul tău ţi-l vei scrie singură...

FII BAROSAN - VOTEAZĂ LIPAN!

Programul meu ca preşedinte al României prevede următoarele puncte:
  1. în vederea asigurării viitorului României pentru următorii 30 de ani şi a evitării sfârşitului lumii prognozat pentru anul 2012: legiferarea, instituţionalizarea şi finanţarea de la buget a vrăjitoriei sub toate formele ei (chiromanţie, tarot, tehnici de extragere a argintului viu).
  2. în vederea combaterii sărăciei şi foametei: instalarea de bancomate la ţară şi la oraş, accesibile oricui, la care să se tipărească zi şi noapte bancnote de 50 şi 100 euro (cu faţa lui Ceauşescu).
  3. în vederea motivării activităţilor sportive şi recreative: organizarea de execuţii publice pe toate stadioanele ţării.
  4. în vederea apărării graniţelor în faţa pericolului internaţionale: instalarea de arme cu laser de-a lungul graniţelor.
  5. în vederea sporirii ratei natalităţii: gratuite la prezervative expirate pentru cuplurile de tineri naivi.
  6. în vederea combaterii corupţiei şi a birocraţiei: legiferarea dreptului "la castană" - orice cetăţean care se simte neîndreptăţit de serviciile prestate de instituţiile statului poate aplica "o castană" funcţionarului care l-a neîndreptăţit.
  7. în vederea sprijinirii educaţiei şi cercetării şi a îmbunătăţirii imaginii României în lume: crearea unei pagini Wikipedia pentru fiecare cetăţean al României.
  8. în vederea îmbunătăţirii sănătăţii românilor şi a situaţiei din spitale: închiderea spitalelor."

Minunat! Nota ZECE de la mine pentru el !

2 comments:

psychedeliic said...

lipa lipa :))

Sunaina said...

tu nu iti imaginezi cat de sweet suna "lipa lipa" asta al tau =))