29 October 2009

XTRM adventure

Viata asta e atat de comica si de ironica...

Trecand de acest aspect, doresc sa mentionez ca in acest weekend iar se intampla un pic de sport extrem in Cluj Napoca. Evenimentul va fi unul complex, cu trialuri velo , off-road , atv - outside - si cu demonstratii de auto-aparare, expozitie tehnica militara, RC drifts, stunt riding, expozitie de tuning si concursuri de basi - inside. Seara, la final, se va lasa cu muzica : Dj Jonnessey si trupa Camuflaj + invitati surpriza. Dupa prezentare, evenimentul se anunta a fi unul foarte interesant, cu multe activitati pentru a nu plictisi publicul. Locatia: Expo-Transilvania.
Organizarea va promit eu ca e cat se poate de buna deoarece Transsylvania Off-Road Club se ocupa de aceasta parte si sunt persoane care au experienta cu astfel de evenimente de mai bine de 8 ani. Datorita acestor omuleti voi fi fotograf oficial si tin sa le multumesc pentru tot ajutorul acordat si pentru faptul ca ma accepta printre ei si nu se supara ca ii vanez pe toti cu al meu aparat foto.


Mai multe detalii si programul complet gasiti aici: MOTORDAYS

Reclama evenimentului:


Be there or be spare!

5 comments:

psychedeliic said...

mama ce misto se prezinta, oare melcu merge? ca sa-i zic sa ma ia si pe mine ;))

Sunaina said...

mm,nu stiu daca vine.mi se pare ca are concurs in alta parte :) si cred ca uichendu asta se si muta cu tine. da intreaba-l.stiu sigur ca vin oscar, otto si mihuc.si bogo. dar poti sa vii :D

psychedeliic said...

da cu cicioc ce-i bai? love hurts? :))

Sunaina said...

ye ye,s-a despartit de femela...

Anonymous said...

n-as putea spune decat ca, misto