07 April 2009

gheismul e la moda

Titlul tradus: Au inceput sa prinda vocile gay.

Nu stiu de unde a inceput defapt treaba, cine si-a dat seama ca o voce efeminata iesita dintr-un mascul va face ravagii si va aduce bani frumosi, insa eu imi aduc aminte de Mika. Despre e se spunea ca e gay, apoi ca e pedofil, apoi ca ii plac grasele. Sunt sigura ca il atrag femeile intr-un mod exceptional, dar ca toata imaginea lui a fost creata in scopul unor venituri giga-mega.
Apoi a aparut MGMT. Una bucata formatie care a rupt gura targului in 14 si pe care am vazut-o in toate topurile posibile. Nu ma plang, si mie imi place muzica lor la nebunie, cu tot cu vocile super gay pe care le prezinta urechilor noastre ( mai mult sau mai putin sensibile ).
Cea mai reenta piesa care mi-a atras atentiasi in directia asta a fost "Walking on a dream" de la Empire of the SUN. Hmmm, si eu si Suz puteam pune pariu ca unul dintre membri face parte si din MGMT, insa am descoperit ca nu e asa. Oricum, piesa asta o recomand cu inflacarare, rapid rapid pana nu incepe Radio Guerilla sa o difuzeze pe banda rulanta pana ne-ajunge in gat.

Mai stie cineva muzici de genu? Momentan altele nu-mi vin in minte, dar mai caut. spor la gheizare.

1 comment:

Suz said...

hai tu ca asta cu vocile efeminizate e din anii 70...remember the BeeGee's?
"ha ha ha ha stay in the light,stay in the light\:d/"

vai..eu am visat in dupamasa asta ca m-am bagat intr-o relatie cu un ghei.
hmm,la propriu.de la nebuni la gay?
adina,nu ma lasa sa ajung asa :))