13 April 2009

Dear diary; 17.03.09

Am un rockish mood, ascult o corcitura de piese de la Travka, Tool si Morrisey si zici ca imi vine sa sparg ceva. Incredibil, muzica asta chiar scoate ce-i mai rau in om. probabil de aia eram atat de rebela si rautacioasa prin clasa a 8a cand eram imbracata in negru, cu haine largi si lanturi atarnand peste tot. Ah, aveam si pierce in arcada si incercam sa invat sa nu ma imbat repede, drept urmare ajungeam in fiecare seara de weekend destul de ametita acasa, traind cu senzatia ca ai mei nu sunt constienti de starea mea. nu ca nu as fi mirosit a alcool si a tigari din crasmele imputite din care ieseam. Acum la fel miros, dar cica m-am mai cizelat: crashmele au devenit pub-uri, baruri, cluburi cu preturi de-mi baga buzunarul in faliment, nu mai miros a pall mall albastru sau winston ci a kent surround sau marlboro filter plus extra si nu imi mai pute gura a vodka de proasta calitate sau bere timisoreana, ci a redds cu mango, heineken, vodka cu suc de mere sau alte minuni. Unde esti tu,copilarie? Unde sunt palmele date prietenei cele mai bune pentru ca ma barfea datorita geloziei? Unde e primul sarut, inocent si fragil, cand in momentul in care ne atingeam buzele simteam ca am crescut cu vreo 3 ani si ca daca il strang prea tare in brate se sparge? Totul e erotic acum, totul e "hiperporno" a la Brumaru, nu mai exista subiecte tabu, de la orice discutie se ajunge la sex. Nu mai vorbim nici despre cursuri, nici despre carti, in cel mai bun caz vorbim de niste filme bune. In cel mai genial caz vorbim despre criza si recesiune, mai injuram un politician si revenim la gainile noastre. Simt ca nu mai fac fata, ca ar fi trebuit sa ma nasc in alta epoca.

Facultatea e departe de ceea ce ma astepam sa fie. Parca o fac degeaba. Merg la seminarii cand stiu ca merita seminarista/ul, si atunci salut vreo 2 colegi, ma mai pun la curent cu ce au mai zis profii, se incheie ora jumate si o tai de-acolo. Chiar nu ma atrage nimeni cu nimic sa invat singurele chestii pe care mi-am dorit sa le studiez. Am niste colegi incredibil de idioti, numai de-un futomodel, manechinuita, animatoare si alte minuni; ii vad incapabili sa faca un eseu, un proiect, nu ma pot baza pe ei, NIMIC. Am incercat sa zambesc frumos si sa socializez dar nu imi aducea niciun castig in afara de faptul ca la banchet voi avea cu cine sa ma prostesc. Si mai e si el, care s-a dovedit a fi exact copilul pe care il vedeam in el si speram sa ma insel. Am ajuns in punctul 0 si simt ca il aud pe Cici cand isi deschide gura la seminarii.La dracu!
Prin ceva minuni am descoperit putini omi(mai exact 2, din care pe unul il gasiti aici: Pif) pe care ii pot tolera, insa cred ca doar unul e constient de asta; si nicidecum nu in cadrul institutiei de invatamant nu le-am cunoscut adevaratele fete. pe unul il simt un fel de eu al meu masculin; ii citesc blogul si ma regasesc in trairile si in gandirea lui. e bine,e bine sa fie macar 2 din 400. facultate de diplome pe banda rulanta.

No comments: