10 December 2008

Fingertips

Ce faci in momentul in care ajungi in punctul x? in punctul in care stii ca poti sa fii mai mult decat esti, mai mult decat poti sa faci? cat de tare te poti deprima? te lupti cu morile de vant..te lupti cu toate armele pe care le ai...dar ti se termina munitia. si de parca nu ti-ar fi de ajuns, mai intalnestii si oamenii care sa te inteleaga perfect. care poate sunt chiar in aceeasi situatie.ma simt la pamant, poate chiar undeva mai jos. stiu ca imi doresc ceva de la viata mea, ceva mai mult decat o casa si o familie, ceva mai mult decat un serviciu care sa imi aduca bani, dar...simt ca trebuia sa traiesc intr-o alta epoca. intr-o alta lume. stiu ca aici nu e ce caut. sa plang, sa beau, sa ma retrag in propria-mi lume? dar iubesc prea mult cautarea asta a oamenilor pentru care merita sa traiesti.... si iubesc faptul ca am inceput sa ii descopar...dar parca ma deprim si mai rau. stau si ma uit la ei...la mastile lor perfect create pt cei din jur..si detest faptul ca pot vedea sub ele. uneori mi-as dori sa fiu incapabila de asa ceva. cred ca ar fi o senzatie eliberatoare sa traiesc ca o persoana mediocra in lumea asta cel mult mediocra.

there is more in me than i show, i promise.
i can give you thingiez you wouldn't even imagine....just push the play button...

"Yet my fingertips
Have a special sound
Yet my fingertips
Go around and round

This comical wisdom
Creeps into my mind
A wave of my nerve
And also free of pain"

1 comment:

Suz said...

vezi,de aia urasc eu oamenii :)

din perioada prin care treci tu acum,tocmai ce ies eu acum.e groaznica,te inteleg.dar orice se poate schimba,in orice moment.poate fi ceva spectaculos.ne-a demonstrat-o anul ce tocmai se incheie.
don't worry,esti tanara inca.ai destul timp inainte si destule cai-pe care inca porbabil ca nu le-ai gasit- sa te implinesti ...(si daca o zic eu,apoi e batut in cuie ca se va intampla :P)