09 April 2008

I am not permanent

Every end is a new start.


Primavara in interiorul si in exteriorul meu; ma bucur din plin de ea... Se anunta zile din ce in ce mai frumoase,in care voi fi inconjurata de oameni frumosi,pe care ii ador,de oameni noi,de locuri noi,de mirosuri noi,de muzici care imi vor ajunge pana in sange - vorba cantecului - .

Am renascut odata cu natura,cred ca asta asteptam: sa scap de astenia de primavara, sa fiu nebuna,sa face ce vreau,cand vreau,cu cine vreau,unde vreau... Mai am mici retineri sufletesti,dar aacestea sunt datorate unor amprente mai vechi de 16 ani.... Acum apar unele noi, vibratii noi, zambete proaspete. Am descoperit persoane tulburatoare,in cel mai pozitiv sens al cuvantului.Parca cineva mi-a citit din suflet si m-a indrumat spre ele.

Totul e nou sub soare; senzatiile,dorintele, chestiile pe care le fac pe langa job,imediat si apartamentul...sper ca si aparatul foto...
I've got the power! :) Da, am mai multa incredere in mine,poate nu chiar in felul in care arat,dar macar in persoana mea. Totul se datoreaza celor care ma iubesc si celor care ma urasc. Multe multumiri ambelor categorii.



"My words they don't come out right, but I'll try to say I'm happy for you." - ce versuri,ce piesa:

1 comment:

Anonymous said...

si ce video...nu-l stiam