03 October 2007

russetman

Site-ul DeviantArt ascunde multe persoane talentate, printre milioanele de useri total pe langa domeniul artistic. Nu au nicio tangenta cu fotografia, arta traditionala sau digitala,dar sunt artisti pt ca au cont pe un site de specialitate. toti isi fac semnaturi si se sperie sa nu le fie furate fotografiile facute cu webcam-ul. Dar cum spuneam, exista si persoane mai rasarite, chiar si artisti cunoscuti in lumea intreaga; sau romani care au reusit sa ajunga departe datorita skills-urilor lor. Mi-am propus ca o data pe saptamana sa promovez romanii talentati, de care majoritatea dintre voi nu ati auzit. Daca ma insel si lucrarile lor nu va incanta ochiul,dati un semn, va rog.


Primul din lista mea este Stefan Lucut, cunoscut in lumea virtuala si ca russetman .

La 21 ani, nenea asta din Ploiesti si-a gasit culcusul in Timisoara. Acolo se manifesta ca freelancer si are peste 20 de clienti. Are in jur de 15 apariti editoriale, curpinzand interviuri sau features ale lucrarilor sale. Omul asta reuseste sa castige bani facand exact ceea ce ii place. Asa cum spune si el,"graphic design is no more than expressing life as i feel it". E un artist complex, stie sa manuiasca la fel de bine si creionul, si pensula, si instrumentele digitalului.

Ma gandesc serios sa ii iau un interviu online, pt ca imi place mult ce faci se am senzatia ca nu e cu nasul pe sus.


Cateva din lucrarile sale( sper sa va atraga spre a-i verifica intreaga munca, pe site-urile personale) :





8 comments:

Matei said...

haha. Il stiu pe stefan. e amic cu mine. tipul e foarte talentat si ok numai ca nu si-a prea gasit aprecieri in tara. asa ca s-a orientat catre o piata mai civilizata unde lumea chiar apreciaza acest nou tip de arta. tocmai de aceea nu prea ai auzit de el la noi.oricum e f bun!

fidea cu lapte said...

Thank you. Thank you.

Anonymous said...

parca tipul asta are si un site de pe care mi-am luat eu niste wallpapere :D

Sunaina said...

Christ, el e prezent pe mai multe site-uri si chiar are wallpapers de downloadat,deci e posibil sa fi luat ceva de la el. good choice ;)

Adinaaa said...

Ha ha. Da, de Stefan Lucut am aflat de pe blogul lui Matei, iar mai departe i-am dat link lui Saddler care era in cautare de imagini nebune de pus pe perete. :D

Anonymous said...

exact! nu mai stiam de la cine stiu :D

Anonymous said...

si eu l-am gasit pe un site cu tot felu de chestii foarte tari...si mi-a u placut fff tare lucrarile lui!

Anonymous said...

eu tot astept chstiile alea printate promise :-w