27 September 2007

Tm07Base

In curand, drumurile mele se vor indrepta spre Timisoara, la TmBase...voi face tot posibilul sa ajung, pt ca imi doresc asta de vre-o 3 ani si eram ba prea mica, ba aveam bacu`. Acum sunt somera (deocamdata) si cumva cumva tot fac eu rost de bani sa iau parte le acel event.

Pagina Oficiala : *****
Last fm Event : *****

The Lineup

Dieselboy, Teebee, Blame, Wax Tailor, suie Paparude, Jfb, Jay cunning, Femmes with Fatal Breaks, si inca multi care nu au confirmat inca.

TM07Base: 10 Years Edition

TM07BASE
10 YEARS URBAN ELECTRONIC SOUND CULTURE
18 - 20 OCTOMBRIE, TIMISOARA


Festival esential in peisajul romanesc dedicat muzicii electronice si urbane - TM07BASE - a 10a editie a festivalului marcheaza tot atatia ani de activitate din partea TMBase. Cu headlineri internationali si prieteni de la editiile anterioare, cu unele dintre cele mai valoroase acturi din Romania, impreuna cu djs si producatori la inceput de drum - va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi intre 18-20 octombrie la Timisoara, miscarea electronica urbana.

4 comments:

Anonymous said...

da la ed rush ce faci? :|

Anonymous said...

ai ratat tmbaseurile faine. in ultimii 2-3 ani s-a stricat si nu mai e cum era inainte. deja au aparut fitzele. si deja e a nush cata oara cand vad un Jay cunning in timisoara. devin repetitivi. sa nu te duci.

Sunaina said...

@ r ----la Ed rush nu cred ca ajung, pastrez bani pt TMBase :)

@ Christ --- nenea, nu ma demoraliza :( ca ma enervez si ma duc la The Chemical Brothers.

Anonymous said...

cred ca la tmbase totusi ponderea de lume ok care vine e mai mare decat la chemical. asta daca nu esti o fitzoasa :D